Realizacja dla Crazy Butcher

Stend w nowo otwartej Hali Koszyki w Warszawie. Został zrealizowany w oparciu o urządzenia chłodnicze produkcji firmy CRIOCABIN. Na froncie zostały ustawione lady chłodnicze z szyba prostą ENIXE 250 M1 na mięso oraz ENIXE 200 na wędliny. Za ladą ustawiona jest nowoczesna jedno-drzwiowa szafa do dojrzewania (sezonowania) wołowiny TUSCANA z programatorem oraz nawilżaczem. Ponadto celem zwiększenia ekspozycji oferowanych produktów zostały użyte regały chłodnicze ETHOS z drzwiami szklanymi na świeże mięso oraz ETHOS z hakami do ekspozycji wędlin. Ponadto, celem ułatwienia pracy obsługi, zastosowane zostały półautomatyczne krajalnice, maszyna do mielenia mięsa itp. produkcji firmy BOSTON.

Witryna ENIXE na mięso

Regał ETHOS i szafa do sezonowania wołowiny

Stoisko w realizacji

urządzenia chłodnicze firmy CRIOCABIN

Sklep laddy regał i szafa przed zatowarowaniem

Witryna ENIXE i regał ETHOS na wędliny

Wędlina w ladzie chłodniczej ENIXE

Mięso we witrynie ENIXE

panorama na urządzenie chłodnicze CRIOCABIN

Szafa do dojrzewania wołowiny TUSCANA