Realizacja w Węgierskiej Górce

Sklep typu małych delikatesów z produktami premium – wędliny z dziczyzny, świeże mięso - jagnięcina, sery góralskie. Sklep wyposażony pod klucz w urządzenia chłodnicze firmy CRIOCABIN. Do ekspozycji mięsa, serów i wędlin została zastosowana lada chłodnicza z szybą giętą typ ELECTA z narożnikiem otwartym. Powierzchnia ekspozycyjna towarów została zwiększona dzięki ustawionemu za ladą regałowi chłodniczemu ERIDE. Do sprzedaży nabiału w systemie samoobsługowym został wykorzystany niski regał chłodniczy ETHOS 750. Na zapleczu, jako magazyn podręczy, została zbudowana komora chłodnicza typ ELLE. Równocześnie sklep został wyposażony w krajalnice i pakowarkę próżniową firmy BOSTOM.

ciąg witryny ELECTA

Narożnik do lady chłodniczej ELECTA

Lada i regał chłodniczy ETHOS

Witryna z dziczyzną i regał chłodniczy ERIDE