ozio_gallery_jgallery

SZAFY DOJRZEWALNICZE

Dojrzewalnia to urządzenie, które gwarantuje idealne temperatury i wilgotności w procesie dojrzewania mięsa, salami i serów. Dzięki bardzo zaawansowanej technologii, temperatura i wilgotność są ściśle kontrolowane w celu zapewnienia idealnego środowiska produktów żywnościowych.

Zastosowanie urządzeń do dojrzewania znacznie poprawia jakość mięsa i innych produktów. W tym procesie tkanki mięsa są zmiękczane, a po obróbce termicznej, mięso przyjmuje wyjątkowy smak.

REALIZACJE

ZALETY ZASTOSOWANIA SYSTEMU DRY-AGING

  • Wyjątkowy smak mięsa
  • Niezmieniony kolor
  • Brak utraty wagi
  • Niezmieniony aromat mięsa
  • Kontrola procesu gwarantująca najlepszą jakość mięsa
  • Sterowanie procesem sezonowania
  • Możliwość regulacji temperatury w zakresie od 0 do + 35 st.C
  • Regulacja wilgotności od 40% do 90% oraz od 20% w zależności od typu
  •  Wykonana z stali INOX AISI 304 i szkła
  • Grubość izolacji różna dla różnych typów
  • Agregat wewnętrzny
  • Automatyczne rozmrażanie

Katalog pobierz katalog SZAFY DOJRZEWALNICZE

Przekrojepobierz katalog SZAFY DOJRZEWALNICZE